Utilizarea creativă a înălbitorului

Toată lumea are o sticlă de înălbitor în casă! Și toată lumea o folosește pentru curățare, dezinfectare și înălbire... Te-ai gândit vreodată că poți folosi înălbitorul și într-un mod diferit de cel obișnuit? Poate că este vorba de un mod imaginativ si creativ așa cum nu l-ai fi imaginat vreodata și prin care vei face ca hainele sau accesoriile tale să devină unice si personalizate. Dacă în acest moment mori de curiozitate, descoperă misterul: decorăm și dăm o viață nouă țesăturilor folosind o perie și înălbitor! Un tricou anonim colorat, o rochie de vară fără nimic special, blugi care și-au pierdut farmecul, o geantă de pânză puțin datată... prin această tehnică vor dobândi o viață nouă, se vor transforma sub ochii tăi și vor deveni din nou articolele cult din dulapul tău. Cel mai important lucru este ca toate să fie fabricate din fibre naturale și țesături întunecate, deoarece această caracteristică va fi esențială pentru a obține efectul potrivit.

De ce anume vei avea nevoie

1

Step 1: DECOREAZĂ-ȚI HAINELE CU CRETĂ

Pune articolul de îmbrăcăminte pe un plan de sprijin și desenează motive cu cretă. Puteți face desenul pe care îl preferi, eliberând imaginația, dar dacă ai puțină abilitate manuală, poți încerca să copiezi un model cu hârtie lucioasă și creion alb. Când termini și rezultatul final ți se va părea satisfăcător, treci la pasul următor.

2

Step 2: CONTINUĂ DECORAREA CU ÎNĂLBITOR

Pune cartonul sub stofa decorată și varsă puțin înălbitor ACE Clasic într-un castron sau într-un pahar. Introdu vârful periei, sau a scobitoarei dacă preferi o linie mai subțire, în lichid și treci peste toate liniile desenului. Nu trage peria, ci lasă ca picăturile de înălbitor să alunece una după alta. Vei observa imediat că țesătura va începe să se albească în corespondența desenului.

3

Step 3: AȘTEAPTĂ ȘI SPALĂ

Așteaptă în jur de 30 de minute și verifică rezultatul: dacă unele părți ale decorului sunt mai puțin decolorate decât altele, treci din nou peste acestea cu un înălbitor ACE Clasic, până când vei obține rezultatul dorit. În cele din urmă, clătește îmbrăcămintea în apă rece și apoi continuă cu spălarea normală de mână sau la mașină.

ACE Clasic

ACE Clasic