Cum se spală mașina de spălat

În fiecare zi speli o grămadă de rufe: albe, colorate, delicate, de lână, de sport etc. Spălare după spălare, știi cine se murdărește tot mai mult? Mașina ta de spălat! Da, pentru că reziduurile de detergent și balsam, urmele de calcar, scamele și praful o înfundă într-o asemenea măsură încât ar putea chiar să se revolte și în acel caz prețul îl vor plăti rufele tale. Iată așadar că este convenabil să o speli din când în când... Dar știi exact cum se spală mașina de spălat?

De ce anume vei avea nevoie

1

Step 1: Scoate recipienții și curăță-i cu înălbitor

Unele componente ale mașinii pot fi demontate și spălate sub un jet de apă. Acesta este cazul recipienților pentru detergent și balsam. Când vei scoate recipienții, aceștia vor apărea cu siguranță incrustați cu reziduuri de detergent sau de balsam. Pune-i într-un lighean cu apă fierbinte, până când impuritățile sunt complet dizolvate. Pulverizează ACE Ultra Spray Mousse pe recipienți: datorită formulei sale cu înălbitor sub formă de spumă, nu stropește, dezinfectează bine și înălbește. La final, clătește sub jetul de apă și remontează recipienții la loc.

2

Step 2: Curăță filtrul de scurgere

Chiar și filtrul de evacuare poate fi și trebuie să fie demontat periodic. Deschide ușița care se află, de obicei, în partea dreaptă jos și scoate filtrul, apoi elimină scamele și firele care probabil l-au înfundat. Este posibil să găsești, de asemenea, monede, agrafe sau alte obiecte mici care au ajuns accidental în rufe și nu au părăsit niciodată mașina de spălat. Clătește filtrul sub jetul de apă și aplică ACE Ultra Spray Mousse, apoi clătește din nou. Repoziționează filtrul la locul lui și închide ușița.

3

Step 3: Treci la garnitura coșului de rufe și la ușă

Pulverizează puțin înălbitor ACE Ultra Spray Mousse pe o cârpă din microfibră și treci cârpa de-a lungul marginii externe și a celei interne a garniturii coșului. Fă același lucru cu partea internă a ușiței.

4

Step 4: Efectuează un ciclu în gol

Pentru a curăța toate componentele interne ale mașinii de spălat pe care nu le poți atinge, pornește un ciclu în gol prin stabilirea unei temperaturi de 60°C. Nu adăuga detergent, în schimb adaugă înălbitor ACE Clasic direct în coșul mașinii de spălat. Îți recomandăm să utilizezi intervalul de timp nocturn pentru a reduce consumul de energie electrică.

5

Step 5: Un sfat în plus

Nu uita că și componentele exterioare ale mașinii de spălat trebuie curățate periodic. Există atât de multe remedii „de acasă” dar dacă, pe lângă curățarea simplă, cauți și o acțiune dezinfectantă pentru a elimina germenii și bacteriile, ia o cârpă din microfibră și pulverizează ACE Spray Universal care nu conține clor.

Pentru curățare am folosit

ACE Clasic

ACE Clasic

ACE Ultra Spray Mousse

ACE Ultra Spray Mousse