Cum se curăță locuința rapid și bine

Rapid și bine nu merg niciodată împreună? Cine a zis acest lucru? Acesta nu este cu siguranță motto-ul unei persoane care știe să se organizeze. Află cum să ai o casă perfectă într-o clipă!

Ai o locuință mare și puțin timp la dispoziție? O combinație teribilă atunci când trebuie să faci curățenie! În plus, dacă ești obsedată de curățenia perfectă, lucrurile se complică și mai mult. În aceste situații, poți urma un singur sfat: organizare! De fapt, pentru a curăța casa rapid și bine, totul trebuie marcat printr-un program perfect. Dar asta nu e tot, pentru că și ceea ce vei folosi va face diferența.

Step 1: FĂ ORDINE ÎN LOCUINȚĂ

Treci prin fiecare cameră și colectează tot ceea ce găsești dezordonat: haine abandonate pe scaune și canapele, reviste și ziare lăsate pe masă, facturi și diverse scrisori abandonate peste tot etc. Începe de la un punct al casei și ajungeți în partea opusă, reașezând fiecare obiect la locul său. Această etapă va pregăti camerele pentru curățenia adevărată care, fără alte impedimente, poate continua direct.

Step 2: ȘTERGE PRAFUL DE PE MOBILĂ

Fă rost de o pană pentru praf sau de o cârpă moale și trece-o peste mobilier, pe rafturile și suprafețele unde praful se acumulează zilnic în mod enervant. Dacă este necesar, mută diferite ornamente și mobilierul. Și în acest caz pornește dintr-o parte a casei și termină în partea opusă. Pentru a curăța cel mai bine becurile, lămpile de podea și alte materiale, chiar din aluminiu și lemn tratat, pulverizează pe cârpă un pic de ACE Spray Universal: singurul spray pentru toate suprafețele casei tale, chiar și pentru cele mai delicate.

Step 3: ASPIRĂ CU ASPIRATORUL

Îndepărtează praful de pe canapea și de pe podea cu un aspirator. Continuă apoi cameră după cameră, ridicând scaunele, covoarele și orice alt lucru care blochează trecerea.

Step 4: SPALĂ PODEAUA CU ÎNĂLBITOR

Pentru a spăla și a dezinfecta podeaua diluează 1 pahar (150 ml) de ACE Clasic în 5 litri de apă. Folosește soluția obținută pentru a umezi o cârpă specială din microfibră pentru podele, apoi curăță suprafețele mari fără clătire. În acest fel, vei elimina rapid și eficient alergenii prafului, acarienilor și chiar și ai prietenilor tăi patrupezi.

Step 5: UN SFAT ÎN PLUS

Nu reușești niciodată să cureți întreaga casă într-o singură zi? Împarte activitatea în 2 sau mai multe zile, lucrând pe rând în fiecare camera: locuința va fi oricum curată iar oboseala va fi redusă la jumătate.

Pentru curățare am folosit

ACE Clasic

ACE Clasic

ACE Spray Universal

ACE Spray Universal