Cum să faci pentru ca locuința ta să aibă un miros de curat

Ai intrat vreodată în casa cuiva și ai simțit imediat o senzație plăcută? Este ceva nedefinit și eteric, un fel de aură magică ce te înconjoară complet și care s-ar putea numi doar „miros de curat”. Dacă vrei să recreezi un sentiment similar la tine acasă dar până acum toate încercările au eșuat, probabil ai ales metoda greșită. Iată câteva sfaturi pentru ca locuința ta să miroasă a curat pentru multă vreme.

De ce anume vei avea nevoie

1

Step 1: Curăță coșul de gunoi cu înălbitor

Coșul de gunoi este una dintre principalele surse de miros urât, deci trebuie spălat și curățat în mod regulat. Pentru a face ca acest accesoriu urât mirositor al fiecărei locuințe să devină curat și parfumat, clătește-l bine sub jetul de apă și umezește o cârpă din microfibră cu ACE Ultra Spray Mousse pe bază de înălbitor, care oferă eficiență maximă și precizie pe suprafețe mici. Ca alternativă, poți folosi înălbitor ACE Clasic. Trece apoi cârpa în interiorul coșului de gunoi. Clătește din nou, usucă și presară coșul cu bicarbonat înainte de a repoziționa o pungă nouă.

2

Step 2: Dezinfectează frigiderul

Există multe alimente care emană un miros nu chiar idilic de fiecare dată când deschizi ușa. Dar dacă este vorba de alimente gustoase și sănătoase, cu siguranță nu te poți lipsi de ele. Mai degrabă, fă rost de recipienți cu închidere ermetică în care să pui alimentele cu miros intens. După aceea, pentru a dezinfecta și a elimina toate mirosurile negative: golește frigiderul și toarnă câteva picături de înălbitor ACE Clasic pe o cârpă din microfibră umezită cu apă. Trece cu cârpa pe toate etajele și pereții frigiderului tău. Apoi, clătește bine cârpa și treci din nou cu ea prin interiorul frigiderului pentru a elimina excesul de înălbitor. Pune apoi în frigider un recipient fără capac cu bicarbonat de sodiu: această pudră magică are puterea de a absorbi mirosurile urâte.

3

Step 3: Curăță accesoriile animalelor de companie

Uneori, chiar și accesoriile murdare și urât mirositoare ale prietenilor noștri patrupezi pot distruge atmosfera unei case și mirosul de curat. Poți schimba situația astfel: pentru lădița cu nisip a pisicii, alege un nisip parfumat sau adaugă picături de ulei esențial de lavandă la cel pe care îl ai deja. Folosește ulei esențial și pentru a parfuma patul câinelui, dar alege un parfum care este plăcut atât pentru tine cât și pentru prietenul tău păros.

4

Step 4: Folosește detergenți parfumați pe mici suprafețe

Un alt truc pentru a da casei un miros de curat este acela de a folosi detergenți cu miros bun pentru curățenie. Produsul potrivit pentru toate suprafețele mici ale casei tale este ACE Spray Universal: un detergent bazat pe un înălbitor delicat, fără clor, și adecvat utilizărilor multiple care, cu parfumul său proaspăt, dă un miros plăcut tuturor camerelor din casă.

Un sfat în plus

Există, de asemenea, mai multe modalități imediate de a schimba mirosul casei, cum ar fi bastoane bețișoare de tămâie sau difuzoarele de esență. Aceste metode sunt practice și sugestive, ideale mai ales atunci când dorești un rezultat imediat și consecvent. În plus, cel mai bun mod de a face aerul de acasă plăcut este întotdeauna simplu și eficient: aerisește camerele. Pare banal, dar sunt de ajuns 15 minute, chiar și în mijlocul iernii și cu temperaturi sub zero, pentru a elimina mirosul teribil de aer consumat, care stagnează în medii prea închise.

Pentru curățare am folosit

ACE Clasic

ACE Clasic

ACE Spray Universal

ACE Spray Universal

ACE Ultra Spray Mousse

ACE Ultra Spray Mousse