Cum se curăță mobilierul de bucătărie

Dacă îți place să gătești, bucătăria este cu siguranță regatul tău. Mâinile tale pricepute crează delicatese de orice fel, dar dacă oaspeții îți mulțumesc, mobilierul din bucătăria ta va fi cu siguranță pus la grea încercare după ceva timp! Mda, pentru că ingredientele nu ajung întotdeauna în oală și după ce gătești, trebuie să și cureți. Nu-ți face griji, vei găsi sigur pe cineva dispus să te ajute: mai exact, începând de astăzi te vei putea baza pe instrumentele corecte și pe ghidul de folosință.

De ce anume vei avea nevoie

1

Step 1: Curăță plita

După multe ore petrecute la gătit, plita ta va fi cu siguranță foarte murdară. Pentru a îndepărta eficient toate depunerile, pulverizează ACE Ultra Spray Mousse cu înălbitor direct pe plită. Datorită tehnologiei sale inovatoare sub formă de spumă, este precisă și nu se scurge. Trece așadar cu un burete în mod uniform între ochiurile aragazului și apoi clătește.

2

Step 2: Curăță blatul de bucătărie

Eliberează întreaga suprafață de lucru: pune vasele și ustensilele de bucătărie în chiuvetă, pune ingredientele în frigider sau în cămară și aruncă resturile. Curăță apoi întreagul blat cu ACE Ultra Spray Mousse. Dacă suprafața plitei este delicată, de exemplu din piatră naturală, îți recomandăm să folosești ACE Spray Universal: un degresant bazat pe un înălbitor delicat, care nu conține clor, ideal pentru toate suprafețele. Astfel, poți curăța și dezinfecta temeinic blatul fără a distruge finisajele și materialele.

3

Step 3: Curăță chiuveta

După înmuiere, pune vasele și ustensilele de bucătărie în mașina de spălat vase sau spală-le de mână. După ce ai golit complet chiuveta, curăță cu un burete ACE Spray Universal pentru a elimina murdăria și chiar și cele mai mici pete de apă. Apoi, clătește și usucă.

4

Step 4: Curăță ușile și mânerele

Umezește cu apă o cârpă moale din microfibră și pulverizează o cantitate mică de ACE Spray Universal. Trece uniform cârpa peste toate dulapurile de bucătărie, inclusiv pe uși și pe mânere.

Un sfat în plus

Pentru a nu transforma bucătăria într-un adevărat dezastru de fiecare dată când gătești, adoptă obiceiul de a spăla echipamentele, oalele și blaturile pe măsură ce termini fiecare preparare: în final vei rămâne cu foarte puține lucruri de curățat și vei termina rapid.

Pentru curățare am folosit

ACE Spray Universal

ACE Spray Universal

ACE Ultra Spray Mousse

ACE Ultra Spray Mousse