Cum se curăță faianța din baie

Stropi, scurgeri, săpun, pastă de dinți, praf ... câtă murdărie ajunge în fiecare zi pe faianța din baie! Și chiar în locul unde igiena ar trebui să fie maximă, germenii și bacteriile sărbătoresc în așteptarea următoarei victime, care ai putea fi tu sau un membru al familiei tale. Totuși, poți face ceva pentru a te apăra: curățenie! Curățenia este o activitate lungă și plictisitoare, știm acest lucru, dar cu o abordare corectă, totul poate deveni mai ușor și mai rapid. Urmează instrucțiunile noastre!

De ce anume vei avea nevoie

1

Step 1: Fă rost de tot ceea ce îți trebuie

Faianța nu reprezintă altceva decât o podea așezată în poziție verticală. Pentru a o curăța cu ușurință, trebuie să dispui de echipamentul cel mai potrivit pentru această poziție. Totul depinde de înălțimea la care sunt acoperiți pereții: dacă ajunge la înălțimea unei persoane medii, brațele tale vor fi mai mult decât suficiente; dacă în schimb ajunge aproape de tavan, vei avea nevoie de un mop cu un braț telescopic. De asemenea, vei avea nevoie de 2 cârpe din microfibră și ACE Ultra Spray Mousse. Este vorba de un înălbitor cu o formulă specială sub formă de spumă, care atacă murdăria cu extremă precizie, fără a stropi sau aluneca, cea mai bună pentru pereții băii tale!

2

Step 2: Udă faianța

Umezește numai cu apă una dintre cârpele din microfibră și trece cârpa cu mâinile sau cu mopul extensibil pe toate plăcile de faianță: vei îndepărta astfel stratul de praf de pe suprafață și vei pregăti suprafața pentru curățare și dezinfectare.

3

Step 3: Curăță cu înălbitor

Pulverizează înălbitorul ACE Ultra Spray Mousse direct pe faianța din baie și treci deasupra cu cealaltă cârpă din microfibră pentru îndepărtarea germenilor și a bacteriilor de orice fel.

4

Step 4: Clătește

La final, clătește bine prima cârpă din microfibră pe care ai utilizat-o anterior pentru îndepărtarea prafului și treci din nou cu aceasta peste plăcile de faianță pentru a îndepărta orice urmă de înălbitor.

Plăci de faianță curate și strălucitoare!

5

Step 5: Un sfat în plus

În timp și din cauza umidității, rosturile dintre plăcile de faianță din baie tind să se închidă la culoare ca urmare a prafului și a mucegaiului. Ajută-le să redevină albe cu ajutorul înălbitorului ACE Clasic sau ACE Ultra Spray Mousse. Cu toate acestea, pentru a preveni formarea mucegaiului, îți recomandăm să aplici un material de etanșare special pe care îl poți găsi în magazinele de bricolaj.

Pentru curățare am folosit

ACE Clasic

ACE Clasic

ACE Ultra Spray Mousse

ACE Ultra Spray Mousse