Cum se curăță cabina de duș

Dimineața, un duș răcoros pentru a te trezi mai bine. După cursa de după-amiază, un duș rapid regenerant pentru a îndepărta sudoarea și oboseala. Seara, înainte de a te culca, un duș cald pentru a te relaxa complet. Te-ai gândit vreodată la câte dușuri faci într-o săptămână? Gândește-te acum la condițiile în care a ajuns cabina de duș: pete, urme de șampon și balsam, păr etc. A sosit momentul să o cureți pentru a deveni ca nouă. Dacă nu știi de unde să începi, iată pașii cheie de urmat!

De ce anume vei avea nevoie

1

Step 1: Curăță tija și receptorul dușului

Pe o cârpă din microfibră pe care o vei folosi pentru a curăța întreaga cabină de duș, pulverizează un pic de ACE Spray Universal, degresant fără clor, care dezinfectează și îndepărtează chiar și murdăria cea mai încăpățânată de pe toate suprafețele lavabile din casă, precum cea de la duș. Treci cu cârpa uniform pe receptorul dușului și pe tija care îl sprijină.

2

Step 2: Curăță rafturile de sprijin pentru șampoane

Îndepărtează temporar sticluțele cu gel de duș, șampon, balsam și orice alte recipiente de pe rafturile din interiorul cabinei de duș. Pulverizează din nou ACE Spray Universal, de data aceasta direct pe rafturi, apoi clătește bine cârpa în chiuveta din baie și folosește-o pentru a curăța bine rafturile.

3

Step 3: Curăță placa de la duș

Placa de la duș este locul unde îți spijini picioarele, așa că trebuie să fie perfect dezinfectat. Scoate filtrul tubului de evacuare și îndepărtează părul care sigur a rămas blocat. Pulverizează pe un burete ACE Spray Universal. Pulverizează și direct pe placa de la duș și pe filtrul de scurgere, apoi cu partea dură a buretelui treci viguros în fiecare punct până când toate urmele de murdărie au fost îndepărtate.

4

Step 4: Curăță pereții cabinei de duș

Clătește încă o dată cârpa și pulverizează din nou cu ACE Spray Universal, treci apoi cu cârpa uniform pe toți pereții cabinei de duș.

5

Step 5: Clătește

Deschide apa de la duș și direcționând receptorul, clătește complet.

Un sfat în plus

Dacă vrei să eviți formarea de calcar de fiecare dată când faci duș sau când speli dușul, păstrează întotdeauna o cârpă din microfibră la îndemână, cu care să poți usca rapid pereții și toate părțile cromate.

Pentru curățare am folosit

ACE Spray Universal

ACE Spray Universal