Cum se elimină mirosul de mucegai din dulapuri

Mirosul de lemn este bun, chiar și cel de detergent este plăcut, dar nu și mirosul teribil de mucegai! Mirosul din dulapuri trebuie eliminat imediat. Află cum să faci acest lucru cu ACE!

Chiar dacă l-ai eliminat, simți în continuare miros de mucegai în dulapuri? Din păcate, nu este ceva neobișnuit și în aceste situații este necesar să acționezi cât mai curând posibil pentru a readuce un miros proaspăt și a împiedica răspândirea mirosului pe haine și pe lenjeria pe care o ai în dulap. Pentru a rezolva această problemă am dezvoltat un tutorial ușor. Urmează instrucțiunile și redescoperă aroma originală a mobilierului tău.

Step 1: GOLEȘTE COMPLET DULAPURILE

Scoate tot ce este în dulapurile care emană un miros urât și dacă mirosul de mucegai s-a prins deja de haine și de lenjerie, spală totul din nou pas cu pas. Între timp, te vei concentra asupra modului de îndepărtare a mucegaiului din dulapuri.

Step 2: TRATAMENTUL ÎMPOTRIVA MIROSULUI

Ia o cârpă moale și curată și pulverizează o doză de ACE Spray Universal bazată pe o formulă delicată care nu conține clor și îmbogățită cu un miros proaspăt. Trece apoi uniform cârpa peste toate părțile interne ale dulapului, inclusiv sertare și rafturi. Pentru a te asigura că dulapurile tale pot fi tratate cu acest produs, îți recomandăm să încerci mai întâi tratamentul pe o mică parte ascunsă.

Step 3: AERISEȘTE CAMERA

Lasă deschise ușile și sertarele dulapurilor tratate, deschide ferestrele și lasă aerul să circule liber timp de câteva ore în cameră. Astfel, dulapul se va putea usca perfect și mucegaiul nu va reveni în curând

Step 4: PUNE TOTUL LA LOC

Când mirosul mucegaiului a fost complet eliminat atât din dulapuri cât și din elementele pe care le conțin, poți pune totul înapoi și poți savura mirosul plăcut de curățenie.

Step 5: UN SFAT ÎN PLUS

Amintește-ți că dacă un dulap este ancorat la un perete orientat spre nord, este probabil ca mucegaiul să fie o problemă și va avea tendința să se repete des. Pentru a evita acest lucru, aplică tratamentul recomandat mai sus de cel puțin două ori pe an, profitând de perioada de schimbare a hainelor în funcție de sezon.

ACE Spray Universal

ACE Spray Universal