Cum se spală pantofii în mașina de spălat

Pantofii de tenis albi sunt minunați... dar nu și în cazul în care terenul de joc este de zgură! Pantofii albi de pânză sunt frumoși... dar nu și dacă plouă și terenul se umple cu noroi pretutindeni! Totuși, pentru noi terenul de zgură și noroiul nu sunt o problemă, știi de ce? Pentru că punem pantofi murdari în mașina de spălat! Ai înțeles bine și acum te vom învăța cum să-ți speli pantofii în mașina de spălat și să îi faci să redevină foarte curați, fără a-i distruge.

De ce anume vei avea nevoie

1

Step 1: Examinează încălțămintea și pune-o în mașina de spălat

Desigur, nu toți pantofii pot fi spălați la mașină. În general, spălarea la mașină este posibilă pentru pantofii de tenis sau de gimnastică în general și pentru adidași, espadrille și alți pantofi din pânză sau bumbac. Examinează bine pantofii pe care trebuie să îi speli și dacă nu au componente din piele, pune-i în mașina de spălat, dar nu mai mult de 2 perechi odată: au nevoie de mult spațiu pentru a se spăla bine. Dacă există, setează un program „sportiv”, care se potrivește în special materialelor tehnice folosite pentru a confecționa haine și accesorii sportive. Dacă mașina ta de spălat nu are acest program, setează unul pentru țesături sintetice. Reglează temperatura apei la 30°C și selectează centrifugarea la 600 de rotații pe minut sau mai puțin.

2

Step 2: Adaugă detergentul

Adaugă în recipientul corespunzător detergentul obișnuit. Nu adăuga balsam pentru țesături deoarece este posibil ca acesta să nu fie potrivit pentru anumite materiale.

3

Step 3: Usucă la umbră

După spălare, usucă pantofii în aer liber, dar departe de sursele directe de căldură.

Un sfat în plus

Dacă singura parte a încălțămintei care este murdară este partea laterală a tălpii, poți evita spălarea integrală în mașina de spălat. Curăț-o cu ACE Ultra Spray Mousse pe bază de înălbitor: pulverizează spuma pe o bucată de bumbac și trece-o de-a lungul marginii tălpii iar petele negre și semnele vor dispărea rapid.

Pentru spălare am folosit

ACE Ultra Spray Mousse

ACE Ultra Spray Mousse