Cum se elimină petele de ruj de pe geacă

Un make-up de star te poate face să arăți ca o divă hollywoodiană cu farmec fără egal, de ce să nu îndrăznești din când în când? Sigur nu greșești nimic, continuă cu pensule și machiaj pentru a deveni mai frumoasă ca niciodată, apoi ieși și distrează-te fără griji pentru că la eliminarea petelor de ruj care se vor imprima pe geaca ta cea mai elegantă te vom ajuta noi! Mda, știm că acesta este unul dintre cele mai comune dezavantaje, dar eliminarea sa cu ACE este un joc de copil.

De ce anume vei avea nevoie

1

Step 1: Tamponează pata cu înălbitor delicat

Ia un tampon de bumbac pentru a elimina machiajul și înmoaie-l complet în înălbitor delicat ACE Colors. Stoarce-l ușor și trece-l peste petele de ruj de pe haină, tamponând în mod delicat. Nu uita să porți mănuși din cauciuc, mai ales dacă ți-ai făcut manichiura cu ojă semi-permanentă sau un gel deosebit de delicat.

2

Step 2: Continuă să elimini pata

Continuă tratând în mod delicat fiecare pată de ruj până când acestea vor dispărea complet. În acest stadiu s-ar putea întâmpla ca tamponul să fie atât de impregnat cu ruj, încât să nu mai fie eficient pe celelalte pete. Folosește așadar un nou tampon curat și repetă operațiunea de la început.

3

Step 3: Clătește și usucă

La dispariția chiar și a celei mai mici pete de ruj de pe geacă, este momentul să clătești. În acest caz, nu este necesar să speli întreaga haină, pur și simplu îndepărtează resturile locale ale produsului folosind o cârpă de bumbac înmuiată în apă și stoarsă bine. Lasă apoi ca partea unde au fost eliminate petele să se usuce în mod natural, scuturând din când în când haina pentru a lăsa ca fulgii să redobândească volumul corespunzător.

Poți spune adio petelor de ruj!

Un sfat în plus

Această metodă este, de asemenea, eficientă pentru îndepărtarea urmelor de fond de ten, în timp ce un jet puternic de aer de la uscătorul de păr poate fi suficient pentru a elimina urmele de produse cosmetice sub formă de pulbere, cum ar fi fardul de obraz, pudra sau fardul pentru ochi.

Pentru curățare am folosit

ACE Colors

ACE Colors