Cum se elimină petele de cafea de pe perete

Știai că o moka poate exploda dacă garniturile sunt înfundate? Iată de ce este întotdeauna bine să le controlezi, să le cureți bine și să le schimbi atunci când sunt prea deteriorate. Dacă totuși se întâmplă acest lucru, mai întâi de toate ai grijă să fii în siguranță și să oprești cât mai repede posibil aragazul. Numai la sfârșit vei putea face socoteala cu dezastrele pe care le poate provoca un astfel de eveniment. De exemplu petele de cafea pe perete: știi cum se pot scoate? Îți dăm noi sfaturi potrivite!

De ce anume vei avea nevoie

GHIPS-CARTON ALB

1

Step 1: Pregătește soluția de apă și înălbitor

Primul lucru pe care trebuie să-l faci împotriva acestui tip de pată este să verifici tipul de perete cu care ai de-a face. Dacă este vorba de ghips-carton alb, poți utiliza înălbitorul normal dar diluat cu grijă în apă. Pregătește soluția amestecând 1 pahar (150 ml) de înălbitor ACE Clasic, ideal pentru toate suprafețele neporoase, într-un lighean cu 5 litri de apă.

2

Step 2: Aplică amestecul pe pete

Ia o cârpă de bumbac curată și uscată și introdu-o în soluția pe care ai pregătit-o. Stoarce-o bine și tamponează ușor pe petele de cafea de pe perete. Apasă ușor și când observi că o parte din cafea s-a mutat pe partea de cârpă folosită, continuă cu o bucată de cârpă care este încă curată.

3

Step 3: Usucă cu o cârpă uscată

De îndată ce observi că petele de cafea au dispărut complet, ia o cârpă din microfibră curată uscată și tamponează pentru a elimina excesul de apă și înălbitor. Usucă cât mai bine și lasă să se aerisească bine camera până când peretele se usucă complet.

Poți spune adio petelor de cafea!

GHIPS-CARTON COLORAT

1

Step 1: Folosește înălbitorul delicat

Dacă peretele a fost vopsit cu vopsea colorată, nu poți utiliza înălbitorul clasic, deci înlocuiește-l cu ACE Spray Universal, ideal pentru curățarea tuturor suprafețelor locuinței tale.

2

Step 2: Pulverizează și tamponează

Pulverizează apoi înălbitorul delicat pe o cârpă curată și tamponează petele până când se dizolvă complet. Alternativ, diluează 1 capac dozator de ACE Colors într-un lighean cu 5 litri de apă și repetă toate etapele descrise la punctele 2 și 3.

3

Step 3: Un sfat în plus

Pentru a menține Moka întotdeauna curată, o dată pe lună, dezasambleaz-o și scufundă toate componentele într-o soluție formată din 1,5 litri de apă și 200 ml de oțet. Lasă să acționeze timp de 1 oră, apoi: clătește toate componentele, asamblează Moka și finalizează procesul de curațăre prin fierberea apei fără a mai adăuga cafea.

Pentru curățare am folosit

ACE Clasic

ACE Clasic

ACE Colors

ACE Colors

ACE Spray Universal

ACE Spray Universal