ACE Moldova - Întrebări și Răspunsuri

Alergii

Q: Am avut o reacție alergică folosind ACE. Utilizați aceleași ingrediente pe toată gama de produse ACE?

A: Doamnă, considerați că, pe baza cerințelor legale, puteți vedea ingredientele în secțiunea cu fișele tehnice de siguranță pe site-ul www.fater.it www.fatergroup.com (din iulie 2015)

Înapoi sus

Defecte și pete neașteptate pe fibre

Q: Este normal ca decolorantul să facă spumă? Nu mai este bun produsul?

A: Înălbitorul ACE nu conține săpun, de aceea nu ar trebui să producă spumă. Prin urmare, vă recomandăm să nu mai folosiți produsul și vă rugăm să ne comunicați codul imprimat pe ambalaj, în așa fel încât să începem verificările necesare.

Q: Folosesc produsele ACE de ani de zile și am observat că, în ultimul timp, mirosul este diferit iar produsul nu elimină petele, ca de obicei.

A: Mirosul este subiectiv și poate varia. Vă recomandăm să achiziționați întotdeauna produsul în supermarket-uri mari și să urmăriți cu strictețe instrucțiunile de utilizare și depozitare.

Q: Folosesc produsele ACE de ani de zile. În ultimul timp lasă pete de culoare închisă pe materiale, în special pe in și bumbac.

A: Componentele produsului pot provoca pete negre în cazul în care intră în contact cu alte substanțe. Este posibil ca materialul să fi întrat în contact cu produse precum șampon, spume, creme, uleiuri și geluri care să fie prinse în țesături și să reacționeze cu detergenții în timpul ciclurilor de spălare.

Înapoi sus

Folosire alternativă

Q: Este posibil să reduc cantitatea de detergent pe care o folosesc?

A: Pentru a avea cele mai bune rezultate cu curățarea și îndepărtarea petelor, este necesar să urmați instrucțiunile cu privire la dozele care sunt recomandate de producător. De aceea, este recomandat să respectați sfaturile cu privire la cantitatea de produs, atât pentru detergent cât și pentru ACE.

Q: Linia de produse ACE e dezinfectantă?

A: Doamnă, înălbitorul nu este un dezinfectant. Este doar un produs de igienizare.

Q: Poate fi folosit ACE pentru a steriliza apă potabilă?

A: Nu, nu e recomandat

Q: Pot folosi ACE pentru a dezinfecta apa din piscină?

A: Nu, nu e recomandat

Q: Pot folosi înălbitorul ACE în mașina de spălat vase?

A: Noi NU recomandăm amestecarea înălbitorului Ace cu detergentul de spălat vase în aceeași soluție, pentru a nu compromite puterea de curățare a detergentului. CU TOATE ACESTEA, înălbitorul Ace poate fi folosit pentru a steriliza și pentru a elimina mirosurile neplăcute din mașina de spălat vasele, urmând instrucțiunile de mai jos - se adaugă 1 capac plin de înălbitor Ace la mașina de spălat vase goală și selecţionaţi opţiunea de prespălare.

Q: Pot folosi înălbitorul ACE pentru a spăla vase?

A: Noi NU recomandăm amestecarea înălbitorului Ace cu detergentul de spălat vase în aceeași soluție, pentru a nu compromite puterea de curățare a detergentului de spălat vase. CU TOATE ACESTEA, înălbitorul Ace poate fi folosit pentru a steriliza farfuriile după spălare (folosiți o mică cantitate de produs diluat cu apă pe un burete).

Înapoi sus

În amestec cu alte produse.

Q: Ce produse nu pot fi amestecate cu Ace?

A: Doamnă, Ace înălbitor trebuie să fie întotdeauna folosit singur. El nu poate fi amestecat cu nici alt tip de produs.

Înapoi sus

Informații generale

Q: Ce tipuri de pete reusesc produsele ACE să îndeparteze?

A: Putem spune că ACE este eficient pe petele de "culoare ", care sunt "albite" de înălbitor. Pentru a fi mai specific, ACE este deosebit de eficient pe petele sensibile la albire, cum ar fi ceaiul, vinul, fructele, afinele, cafeaua și petele organice, cum ar fi fecalele și urina, și poate albi articole de îmbrăcăminte care au pierdut strălucirea lor inițială și au tendința de a se îngălbeni în urma unei folosiri excesive a înălbitorului tradițional.

Q: Pe care suprafețe pot folosi înălbitorul?

A: Ace Classic este potrivit pentru suprafețele dure lavabile - NU este potrivit pentru a curăța metalele. ACE poate fi folosit în condiții de siguranță pe toate suprafețele acoperite cu smalț și porțelan, pe obiectele sanitare, toalete, rosturi de gresie, pardoseli de marmură, vitralii, vase, vaze și articole din material plastic. La fel ca și cu ceilalți înălbitori tradiționali, trebuie să aveți grijă atunci când utilizați ACE pe suprafețe metalice, vinil și cauciuc. Pe aceste suprafețe produsul nu trebuie folosit nediluat și chiar produsul diluat trebuie să îl clătiți imediat. La fel ca și cu ceilalți înălbitori tradiționali, ACE nu ar trebui să fie folosit pe suprafețe din lemn, podele din lemn (parchet), linoleum, suprafețe din aluminiu, tapet și covoare. Înainte de utilizare, vă invităm să verificați pe etichetă care sunt suprafețele pe care poate fi utilizat produsul și vă sfătuim să faceți un test pe o parte mica, mai ales dacă suprafața e delicată.

Q: Pe ce culori pot utiliza produsele din linia Ace?

A: Ace Înălbitor poate fi folosit NUMAI pe RUFELE ALBE. La fel ca și alți înălbitori clasici, ACE a fost creat pentru a fi folosit pe rufe albe și nu poate fi utilizat pentru hainele colorate pentru că acest lucru ar putea deteriora culorile (decolorare) datorită unei reacții chimice între hipocloritul de sodiu și coloranții care se găsesc in țesătură. Cu toate acestea, unele haine albe, cu jante sau dungi colorate pot fi spălate cu ACE. În acest caz, verificați preventiv rezistența culorilor pe o parte ascunsă a hainei.

Q: Pe ce țesături pot utiliza produsele din linia Ace?

A: ACE poate fi folosit pe toate rufele albe din bumbac și in și, datorită caracteristicilor sale deosebite privind siguranța culorilor, chiar și pe hainele confecționate cu materiale sintetice, poliester, poliamidă/Lycra (inclusiv lenjeria de dantelă). La fel ca și înălbitorii clasici, ACE nu poate fi folosit pe rufele albe de lână și mătase. Nu este potrivit pentru articolele de îmbrăcăminte care pot fi uscate doar în urma unui proces chimic sec. Verificați întotdeauna instrucțiunile de pe etichetele de îmbrăcăminte.

Înapoi sus

Mediul ambient

Q: Este ambalajul liniei de produse ACE reciclabil? Unde îl pot arunca?

A: Ambalajul ACE este din plastic si este reciclabil. În cazul în care reglementările municipalității dumneavoastră o cer, îl puteți pune în recipientul pentru plastic, după ce l-ați clătit.

Q: Înălbitorul s-a vărsat și s-a răspândit pe podea. Care este cel mai bun mod de colectare?

A: În cazul unei cantități mari, în măsura în care este posibil, încercați să puneți lichidul în containerele de plastic și eliminați-l în conformitate cu dispozițiile locale. În cazul unei cantități mai mici, folosiți material absorbant neinflamabil (de ex: nisip, rumeguș, etc ...) și transferați materialul colectat în recipiente adecvate pentru a fi eliminate.

Q: Sunt produsele linie Ace dăunătoare mediului înconjurător?

A: Produsele din linia Ace au fost formulate pentru a fi sigure, atât pentru mediul înconjurător cât și pentru oameni. Este întotdeauna important să urmați instrucțiunile de pe etichetă.

Înapoi sus

Preț

Q: Am cumpărat același produs după câteva luni, în același magazin și am găsit un preț mai mare. De ce? Ați schimbat ceva în formula?

A: Doamnă, produsul nu s-a schimbat. Prețul de vânzare cu amănuntul precum și variațiile de preț sunt hotărâte direct de către retailer. Aceste schimbări nu depind de noi, ci sunt stabilite de către comerciant, care alege, în mod independent, să aplice promoții bazându-se pe propriile circumstanțe/nevoi.

Q: Am cumpărat produse din linia Ace într-un mic magazin de lângă casă. Am plătit mult mai mult decât sunt obișnuit să plătesc la supermarket. Cum puteți să permiteți așa ceva?

A: Doamnă, ne pare rău, dar nu decidem noi prețul vânzarii cu amănuntul. Politicile de prețuri sunt stabilite în mod independent de către comercianții cu amănuntul.

Înapoi sus

Promoții

Q: De ce nu găsesc pachete promoționale ale produselor din linia ACE?

A: Doamnă, pachetele promoționale sunt oferite numai în anumite perioade, ca cele în care sunt lansate produsele noi. În momentul de față nu sunt disponibile pachete promoționale.

Înapoi sus

Sănătate

Q: Cred că câinele meu a băut înălbitor, dar nu știu cât de mult. Ce ar trebui să fac?

A: Doamnă, vă recomandăm să telefonați sau să duceți câinele la un medic veterinar imediat. Luați eticheta produsului cu dumneavoastră.

Q: Cred că copilul meu a băut înălbitor, dar nu știu cât de mult. Ce ar trebui să fac?

A: Doamnă, vă vom furniza imediat numărul Centrului otrăvuri care le va putea spune ce să faceți.

Q: Curățam baia și inhalând Ace mi-a provocat tuse și arsură în nas. Ce ar trebui să fac?

A: Doamnă, vă recomandăm să vă spălați fața/nasul cu apă din abundența și să mergeți afară ca să respirați puțin aer curat. În caz de iritare, să spălați bine gura și gâtul și să consultați medicul dumneavoastră. Luați eticheta produsului cu dumneavoastră.

Q: Eticheta afirmă că produsul nu trebuie să fie lăsat la îndemâna copiilor. Asta înseamnă că Ace este periculos?

A: Ace este clasificat ca un produs "iritant", în conformitate cu reglementările Uniunii Europene. Este necesar ca produsele clasificate ca iritante să conțină avertismentul "A nu se lăsa la îndemâna copiilor". În plus, vă rugăm să rețineți că această măsură de precauție este indicăt să fie folosită pe etichetele tuturor detergenților și a produselor de curățare în format de text și/sau pictogramă pentru a transmite mesajul că produsul nu este o jucărie și nu este destinat utilizării de către copii. Ace, ca și alte tipuri de detergenți, nu este "periculos" dacă este folosit în respectând instrucțiunile.

Q: Făceam curățenie și câteva picături de Ace mi-au intrat în ochi. Este periculos? Ce ar trebui să fac?

A: Doamnă, să vă spălați ochii cu apă din abundență. Luați recipientul cu dumneavoastră și arătați-i medicului eticheta produsului.

Q: Poate Ace să provoace iritarea pielii?

A: Produsele pe bază de hipoclorit de sodiu, precum ACE pot provoca iritarea pielii. Clătiți bine mâinile după utilizare; folosiți mănuși pentru a proteja pielea sensibilă.

Înapoi sus

Sigiliu de siguranță și dispenser

Q: De ce nu puneți un sigiliu de siguranță pe ambalajul ACE? Mă tem că fără sigiliu ar putea fi ușor falsificate.

A: Doamnă, vă mulțumim pentru propunerea dumneavoastră. Va fi transmisă la departamentul de producție.

Înapoi sus

Testarea pe animale

Q: Produsele Ace sunt testate pe animale?

A: Nu sunt efectuate teste pe animale cu produsul finit, cu excepția cazurilor permise de lege.

Înapoi sus
Acest site folosește cookie-uri proprii, cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a vă trimite publicitate și servicii în conformitate cu preferințele dumneavoastră. Pentru a afla mai multe sau pentru a declara că nu vreţi să daţi consensul dumneavoastră la folosirea unora dintre ele sau a tuturor cookie-urilor, clicați aiciChiudi