Cum se îndepărtează mucegaiul de la duș
Când ajungi seara acasă, primul tău gând este acela de a face duș? Este normal pentru că acele 10 minute petrecute sub jetul de apă caldă te pot ajuta să recuperezi energia pierdută! Gândește-te însă ce urâtă surpriză ai dacă deschizi ușile cabinei de duș și trebuie să te confrunți cu petele oribile lăsate de mucegaiul răspândit pe placa de la duș. Totul din vina platformelor și a covorașelor din plastic: cu siguranță îți salvează viața, împiedicându-te să aluneci, dar în același timp acumulează multă umiditate iar aceasta, se știe, după ceva timp crează mucegai. Iată ce trebuie să faci pentru a îndepărta mucegaiul de pe placa de la duș.
1
Step 1: Îndepărtează platformele și covorașele și varsă înălbitor
Mai întâi de toate, scoate de la duș platforma din lemn/plastic și covorașul anti-alunecare. Uită-te sub acestea și probabil vei observa mult mucegai, de acesta însă te vei ocupa mai târziu. Igienizează placa de la duș aplicând o doză abundantă de ACE Clasic pur și lasă să acționeze timp de 15 minute.
2
Step 2: Freacă și clătește
Freacă petele cu un burete abraziv pentru a le îndepărta mai ușor. În unele cazuri, poți găsi și mucegai la unghiul de contact dintre placa de la duș și gresie sau dintre placa de la duș și cabină. În acest caz, ACE Ultra Spray Mousse cu înălbitor este soluția ideală deoarece mousse-ul rămâne fixat ferm pe suprafețele verticale acționând mai eficient. După pulverizarea produsului, freacă cu o periuță de dinți curată peste rosturile gresiei înnegrite cu mucegai. La final, deschide apa și cu receptorul dușului clătește bine fiecare colț.
3
Step 3: Îndepărtează mucegaiul de pe covoraș și de pe platformă
Pulverizează ACE Ultra Spray Mousse pe partea posterioară a covorașului și a platformei, lasă să acționeze câteva minute și apoi freacă cu o periuță de dinți curată între ventuze pentru a desprinde mai bine mucegaiul ascuns. Clătește bine.
Dușul tău va străluci fără nicio urmă de mucegai!
Un sfat în plus
Poartă întotdeauna mănuși de protecție din latex atunci când folosești înălbitor pur, deoarece în cazul contactului îndelungat cu această substanță, pielea se poate irita. Nu ai mănuși în casă? Aplică pe mâini o cantitate generoasă de cremă protectivă cu efect barieră, manipulează înălbitorul cât mai repede posibil, limitând suprafața de contact, apoi clătește bine mâinile cu apă și săpun neutru și aplică din nou crema protectoare.